درباره نشریه

درباره نشریه مدیریت و پژوهش های دفاعی

با توجه به وسعت حوزه های مورد مطالعه،هدف این نشریه طیف وسیعی از مخاطبان را در زمینه های امور دفاعی  شامل مدیریت دفاعی، تجهزات دفاعی ، عملیات های نظامی  ، تجربه نگاری دفاعی  ، مدیریت و فرماندهی  را در بر می گیرد و تلاش می کند منبع موثقی برای مراجعه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران علاقه مند باشد.

از‌ استادان و پژوهشگران گرامی تقاضا می‌شود برای ارسال مقالات خود با مراجعه به این وبگاه، ثبت‌نام و مقاله خود را بر اساس راهنمای تدوین تنظیم و ارسال کنند. به این­ ترتیب مراجعه حضوری و یا تماس تلفنی با دفتر نشریه لزومی نخواهد داشت و کلیه ارتباطات با نویسندگان و داوران محترم از طریق این سامانه انجام خواهد گرفت. ضمناً مقاله‌های ارسال شده پس از داوری تخصصی و تأیید هیئت تحریریه، به چاپ می‌رسند. همچنین بابت ارزیابی و انتشار مقالات هیچگونه هزینه‌ای از نویسندگان فرهیخته دریافت نمی‌شود.

مدیریت و پژوهش های دفاعی  فصلنامه ای علمی است که دانشکده فرماندهی و مدیریت ولایت (دافوس) دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام منتشر می کند. این نشریه  فصلنامه­دانشگاهیدرباره­ ی پژوهش های دفاعی  است که به طرح مباحث مختلف در حیطه موضوعات با اولویت  نظامی می­ پردازد.

فصلنامه ی علمی  مدیریت و پژوهش های دفاعی  بر اساس نامه شماره 233392/3 مورخ 15/11/1390از کمیسیون نشریات علمی کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درجه علمی- ترویجی دریافت کرده با شماره استاندار بین المللی (شاپا)6121-2008 ثبت است .

این نشریه در پایگاه­های زیر نمایه می شود:

پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( ISC )

پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی

بانک اطلاعات نشریات کشور