پژوهش حاضر با هدف سنجش تأثیر عوامل مؤثر بر جذب و به کارگیری نخبگان بسیج دانشجویی برای عضویت و استخدام در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت گرفت. این پژوهش با توجه به هدف و ماهیت آن یک تحقیق کاربردی و میدانی و از نظر نوع روش، تحقیق پیمایشی میباشد. جامعه آماری 4500 نفر و نمونه آماری 261 نفر از فعالان بسیج دانشجویی دانشگاههای شهر تهران میباشد که با استفاده از پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفتند و یافتههای پژوهش با استفاده از نرم افزار spss مورد تحلیل قرار گرفت. در بررسی مسأله اصلی پژوهش، تعیین عوامل مؤثر بر جذب نخبگان بسیج دانشجویی به عضویت در سپاه است. در پاسخ به سؤال اصلی تحقیق و براساس یافته ها، متغیرهای مسائل اعتقادی و معنوی، انگیزه های درونی و انقلابی، منزلت اجتماعی، امتیازات قانونی، آسان بودن جذب و مراحل پذیرش، مشارکت در تصمیم سازیها، ادامه و گسترش فعالیتهای علمی- آموزشی و پژوهشی توسط نخبگان بسیج دانشجویی در سپاه بیشترین تأثیر را در جذب نخبگان داشته است. با توجه به نتایج تحقیق مشخص گردید که نخبگان بسیج دانشجویی به سپاه به عنوان نهادی انقلابی و محلی برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی مینگرند و مهمترین عامل در جذب نخبگان بسیج دانشجویی به سپاه آرمان گرایی و انگیزه اعتقادی و انقلابی بوده و امکان رشد و تعالی شغلی و تحصیلی و پژوهشی عوامل تأثیرگذار بعدی در جذب نخبگان بسیج دانشجویی به عضویت در سپاه میباشند.
بیگلری, محمد, & طاهریان, حمید. (1395). علل و عوامل مؤثر بر جذب و به کارگیری نخبگان بسیج دانشجویی برای عضویت در سپاه. مدیریت و پژوهشهای دفاعی, 15(81), 161-198.
MLA
محمد بیگلری; حمید طاهریان. "علل و عوامل مؤثر بر جذب و به کارگیری نخبگان بسیج دانشجویی برای عضویت در سپاه", مدیریت و پژوهشهای دفاعی, 15, 81, 1395, 161-198.
HARVARD
بیگلری, محمد, طاهریان, حمید. (1395). 'علل و عوامل مؤثر بر جذب و به کارگیری نخبگان بسیج دانشجویی برای عضویت در سپاه', مدیریت و پژوهشهای دفاعی, 15(81), pp. 161-198.
VANCOUVER
بیگلری, محمد, طاهریان, حمید. علل و عوامل مؤثر بر جذب و به کارگیری نخبگان بسیج دانشجویی برای عضویت در سپاه. مدیریت و پژوهشهای دفاعی, 1395; 15(81): 161-198.